Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bemennétek egy ilyen pólóban...

Bemennétek egy ilyen pólóban az egyetemre? :D (lent link)

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 9. 23:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
3. vagyok. Nálunk annyit kell tanulni a csóri papírért, hogy a csoporttársak maguk rugdosnának ki az épületből egy ilyenért! :D
2010. júl. 10. 00:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
egyszer mindenképp bemehetsz vele, de többször utána már semmiylen ruhában nem fognak beengedni. A rektor az évzáró beszédében is megemlít téged, egy humoros vicc formájában :P, és azt is, hogy hogyan járt, aki csúfot űz a felsőoktatásból
2010. júl. 10. 00:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Államvizsgára ideális viselet XDDD

Egyből nem is azzal foglalkoznának mit mondasz mert mindenki a pólódat bámulná :P

2010. júl. 10. 08:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Szabó T. Kalkulus előadására simán, ő poénra venné, de másnál nem biztos, h meg merném kockáztatni.
2010. júl. 10. 17:25
 15/25 anonim válasza:
A volt munkahelyemre (ahol még diplomást is g**i módon 3-4műszakba raktak,délelőtt-délután-éjszaka 8órákat,hétvégéken meg képernyő előtt (törvénytelenül)12órákat (ma is!)bementem volna ilyen polóval,mert ott csak max a nettó klezdő fizetésed lesz 5-10e FTtal több,de ugyanúgy informatikus bérrabszolgának néznek vagy "informatikai betanitott munkás"nak,ahogy tapasztaltam...de erről megpróbálok majd akkora blogot írni,mint a ház...élettapasztalataimról...
2010. júl. 11. 01:10
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha valamilyen huszadrangú "főiskolára" jársz, ahol szinte a diákok tanítanak, akkor igen! Mert az tényleg csak ennyit ér a képen látható!
2010. júl. 12. 16:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha ez lenne a véleményem, hogy ennyit fog érni a diplomám, akkor kiiratkozom az egyetemről és kész. Nem kötelez rá senki, hogy oda járjak, vannak nagyon jó szakmák is.
2010. júl. 12. 16:46
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért ennyire fontos neked ez a kérdés, hogy még ki is emeled? Annyira azért nem nagy poén... Akinek ez a véleménye a diplomáról, az ne járjon felsőoktatásba! Lehet még javulna is a színvonal a kevesebb létszámmal...
2010. júl. 12. 18:03
 19/25 anonim ***** válasza:

Simán bemennék! =). Aki meg itt arról beszél, hogy ezzel magamat minősíteném, IGEN, IGAZA VAN! De erről nem kis politikai vita is keveredhetne az oktatás minőségéről, diploma értékéről, de ez off lenne... akinek van esze, tudja mire gondolok. Másrészről viszont amúgy is bevállalós gyerek vagyok... sok hülyeségben benne vagyok, persze az ésszerűség és a törvényesség határain belül. Én ezt poénnak venném fel, persze nem a dékán/rektor előadására venném fel, hanem valamilyen "lightosabb" napon, amikor nem lehet belőle probléma, ha egyáltalán lenne belőle valami.

De nézzük már meg az érem másik oldalát is!

Sok lány (TISZTELET A KIVÉTELNEK) milyen ruhában megy/jár egyetemre? Ha a türelmi zónában látnám, megérteném... de egyetemen? 10 cm feletti tűsarok, pics@szoknya, top, mindehhez persze festett szőke haj, műköröm, szolis bőr, arcán olyan vakolat smink címszó alatt, mint nagyanyám bunkerén... Jó igen, tudom, nagyon-nagyon sztereotip példát hoztam fel, de az vesse rám az első követ, aki nem látott még ilyen öltözékű nőt az egyetemen, vagy nem is tudja, miről beszélek, mert ilyen nem létezik és a macis pizsamámban álmodtam tegnap este...

Az egyetem nem szólhat bele, hogy milyen ruhában mész be. Egyrészt a fentebb említett sztereotip női hallgatót sem szólják meg, és nem szólnák meg szerintem azt a hülye gépész srácot, aki "Diplomával kitörölhetem a seggem" üzenetű pólóban menne be. Persze lehet, hogy esetleg vizsgán visszaköszönne a téma, hogy a tanár esetleg emlékezne rám =). De ha 300-500 ember vette fel a tárgyat, majd pont rám fog emlékezni... Ha meg esetleg mégis és rákérdez, megmondom, hogy legalább bejártam az előadásra/gyakorlatra, nem úgy mint a többiek :P, =).

Egy-két tárgyból alkalmaztam a mindig késve érkezést, tanár megjegyezte az arcomat, vizsgán pedig még meg is jegyezte, hogy "maga az, aki mindig késett 10 percet! De legalább bejárt az órákra..." =)

2010. júl. 12. 22:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Az nem az oktatónak jó, ha bejársz az órákra...
2010. júl. 12. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!