Mennyi idő mig átkerülnek az érettségi eredmények az e-felvételibe?
Figyelt kérdés
eredetileg tavaly érettségiztem, de nem vettek fel igy idén megint megpróbáltam. A tavalyi eredmények már 1-2 nappal azután benne voltak, ahogy megkaptam a bizonyitványt. Idén viszont június 25.-én már megkaptam a tanusitványt és már egy hete semmi. Dokumentumként mindenesetre beküldtem, de még az is csak feldolgozás alatt van. Van okom aggódni vagy még várjak?2019. júl. 2. 19:49
11/18 A kérdező kommentje:
méééég mindig semmi :/ ott nézem óránként, de ajh sehol semmi
a több mint 2 hete feltöltött tanusítványom még mindig feldolgozás alatt; annak meg értelmét nem látom, hogy felhívjam őket vagy írjak nekik, mert ahogy olvasom senki nem ért el azzal semmit. Vagy sablon emailt másolnak be válasznak vagy ha telefonon , akkor csak igen-nemmel válaszolnak.
2019. júl. 10. 11:38
12/18 anonim válasza:
Négyes vagyok, még nekem sincs :(
14/18 A kérdező kommentje:
Most néztem már fent van :)
Nektek?
2019. júl. 11. 08:53
15/18 anonim válasza:
#4 #12
Most néztem már bent van :D hát nem siették el
16/18 anonim válasza:
Nagyon örülök hogy végre felkerült nektek is! Sok sikert kívánok nektek a ponthúzásnál! :) 73%-os válaszoló.
18/18 anonim válasza:
Hát azért ez durva szerintem. Persze lehet kalkulátorral számolgatni, de megnyugtatóbb lett volna, ha időben láthatjuk az eredményeket és nem egyetlen nappal a sorrendmódosítási határidő lejárta előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!