Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az egyetemen az officen...

Ha az egyetemen az officen kivul mas programokat is megtanitottak kulonbozo feladatok (nem minden) megoldasara pl spss qgis arcgis akkor ezeket is erdemes az oneletrajzban feltuntetni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 01:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes kb.minden ilyesmit. Én az önéletrajzomban a különböző program ismereteimet úgy tűntettem fel, hogy a program neve mellé tettem 5 kis kört, és a tudásom szintjének megfelelően kitöltöttem színnel a köröket. Szóval, ha valamit mondjuk kezdő szinten használok, akkor 1-2 kört, ha felhasználói szinten akkor 3kört, ha haladó szinten akkor 4et, ha profin akkor mind az 5öt. Így nem kell helyet pazarolni a tudás kifejtésére, mégis sokatmondó.
2019. jún. 26. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!