Szegeden melyik kollégiumot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Valószínűleg sikerül felvételt nyernem az orvosira. Úgy hallottam ,hogy a Jancsó és az Apáthy kolesz tartozik hozzá. Hány fős egy szoba,illetve melyik a nyugisabb,ahol tanulni is lehet? Ha van más kolesz,amelyik hasnoló akkor kérlek írjátok le. Köszönöm a segítséget!2019. jún. 24. 19:09
1/3 anonim válasza:
Gratulálok! 😊
Valóban 2 kari koli van.
A Jancsóban 4en vannak, de a közepén vannak a szekrények és a csap, az ún. röntgen, így el vagy szeparálva a másik oldalon lévő 2 embertől. Mosó szintenként van.
Az Apáthyban 3an vannak egy szobában, eléggé egy légtérben. Viszont szobánként van fürdő.
Buli mindkettőben van. De nem egyfolytában megy a buli, mindenki szetetné sikeresen teljesíteni a demókat és vizsgákat.
Felmész az egyetem honlapjára, ott találsz még egy csomó kolit:
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én Jancsós vagyok, ha gondolod írj privit, és mondhatok még egy-két dolgot. :)
3/3 anonim válasza:
En apathys vagyok, nekem is irhatsz nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!