A felvételi tájékoztatóban van az a táblázat hogy Hallgatói Juttatások, és ahova nincs írva min. Eredmény, ott átlagtól függetlenül mki kap tanulmányi ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 12:26
2/8 A kérdező kommentje:
Több sulinál is ki van húzva a min. eredmény, a könyvben a 175. oldalon te is megtudod nézni, de hogy párat említsek: ELTE-TTK, ELTE-PPK, ELTE-TÁTK, SZTE-JGYPK, SZTE-GTK stb...
2010. júl. 9. 12:34
3/8 anonim válasza:
sztem a kihúzott részek azt jelentik, hogy abban a kategóriában nem kap senki
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
De akkor összeg minek van írva? Úgy van h eredmény kihúzva, mellette meg az összeg pl: 30000-75000 Ft/félév
2010. júl. 9. 12:46
6/8 anonim válasza:
ELSŐ félévre NEM fogsz tanulmányi ösztöndíjat kapni! Kormányrendelet!
esetleg szociálist kaphatsz, ha benyújtás után kedvezően bíráltak el.
7/8 anonim válasza:
Még hogy mindenki kapjon tanulmányit, még csak az hiányozna. Egyébként az átlagokkal nem kell foglalkozni, mikor én néztem, úgy volt írva, hogy max. az évfolyam fele, és 2,5-től, pedig első félév után, nálunk matek szakon, 1,92-től adták. Habár 2,5-öt is keveslem.
8/8 anonim válasza:
Semmit ne alapozz arra, hatalmas hülyeségek vannak benne. A könyvnek azt a részét szerintem akár ki is lehetett volna hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!