E-titán-nal való felkészülés után mennyire reménykedtem a sikeres KRESZ vizsgával?
Az 55 kérdéseset, hiszen az lesz a vizsgán is. Minél többet csinálsz, annál nagyobb az esély, hogy sikerüljön :)
Én azt hiszem, hogy 15-20 vizsgát csináltam meg :D de elsőre átmentem :D
Sok sikert! :)
#1 voltam
Koszi! 😁
Nagyon izgulos vagyok es most is elegge izgultam de nagyon hamar kesz lettem vele. Elsonek vegeztem (hozzateszem a vizsgazok kozul is en voltam a legfiatalabb). Teljes mertekben ugyanazok a kerdesek voltak mint a probavizsgan. Vizsga elott kicsit paraztam mert nagy reszt csak a probavizsgat csinaltam es a kulon temakorok szerinti teszteket nem nagyon csinaltam de csak olyan kerdesekkel talalkoztam amiket a probavizsgan mar sokszor megcsinaltam(bar lehet csak szerencsem volt hogy ilyen kerdeseket kaptam). Velemenyem szerint egyaltalan nem nehez. Ha legalabb egy 3-5 orat gyakoroltal osszesen probavizsgan szerintem nem lesz gond. Sok sikert!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!