Szerintetek hány olyan kérdés lesz, hogy "Nem pótoltam dokumentumot, határidő után még megtehetem? "
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 11:19
3/10 anonim válasza:
De örülök, hogy végre van ilyen téma, eddig nem tudtam megkérdezni senkitől!:) tehát:
Mikor kell feltölteni az érettségi bizi másolatait?
Köszi a válaszokat!
4/10 anonim válasza:
Mindegy, csak feltöltés előtt írd alá!
5/10 anonim válasza:
a monitort? vagy, hogy? hogy kell? aláírni
6/10 anonim válasza:
Éppen én is ezt akartam kérdezni, még egy hétig ezeket hallgatjuk. Aztán jönnek azok, akik koliba akarnak jelentkezni, de még föl se vették őket, aztán akik nyivákolnak, hogy nem vették fel őket sehova... Utána még naponta ötször megkérdezik, hogy mikor lesz pótfelvételi...
7/10 anonim válasza:
Én megértem őket! Mindenki első kézből származó információkhoz akar jutni és szerintem Te is ezt tennéd!
8/10 anonim válasza:
Nahát pont ez az, amit itt nem lehet. Első kézből származó információ az, amit a megfelelő hivatalos forrásokban közzétesznek. Itt már minimum másodkézből van.
9/10 A kérdező kommentje:
A felvin minden le van írva.
2010. júl. 9. 20:08
10/10 anonim válasza:
Elég sok. Megérdemli, akik eddig nem töltötte fel a dokumentumait. De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!