Reál tárgyi érettségik nehézségéről mi a vélemény?
Idén a közép matekba néztem bele, hát mit mondjak, elég röhejes volt:( - tudom, le leszek pontozva, mert azt illik mondani, hogy "kemény" volt, de ha egyszer nem igaz.
Amúgy 2 éve érettségiztem, biosz-kémia emeltet is csináltam, a biosz emelt szinten is könnyű volt (a régebbi feladatsorokkal egyetemben, amiken gyakoroltam) - igazából én abban az évben a közepet (amit kiváncsiságból néztem meg), nehezebbnek éreztem.
A kémia már valóban elég nehéz volt, nekem az idő is kevés volt rá. De azért elég korrekt volt az is.
A közepekre kár szót vesztegetni.
#1, ha utólag nézel bele feladatsorba, akkor teljesen más a rálátás. A többség szerint nehezebb volt az idei matek - ezzel egyébként egyetértek, mert eddig kb minden feladat triviális volt és ránézésre meg lehetett oldani, most viszont volt, ahol gondolkodni kellett. Viszont szerintem ez nem gond, hiszen eléggé lent volt a színvonala a matekérettséginek... aki a kettesre ment, annak ebben is megvolt.
A bioszt nem tudom behatárolni, szokatlan volt, de nem igazán nehéz. Kémia komplexebb volt, mint eddigiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!