Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így is lehet váltani oktatót?...

Így is lehet váltani oktatót? (Autósiskola) Többi lent.

Figyelt kérdés
Befizettem 10 órát első alkalomkor, viszont így 4 óra után amit az oktatóval töltöttem, nem érzem úgy, hogy passzolnánk, sokat vár tőlem, első alkalomkor már forgalomba vitt, mondtam neki soha nem vezettem, hiányosságokat érzek amiket nekem "tanít" mert én tanultam róla, de viszont még az irányjelzőt se mondta se pedálokat mi hol van, csak nyomás, hála istennek tudtam hogy mi hol van mert tanultam róla, a lényeg hogy számlát nem kaptam a 10 óra befizetésről, de így is lehet váltani oktatót hogy amit ott befizettem levezessem másik oktatónál?

2019. jún. 21. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Engem is egybol kivitt az utra... kb valtani se tudtam normalisan , ugy paraztam mint az allat :D Pedig előtte az elindulast gyakoroltuk de az se ment rendesen...En is meglepodtem mikor mondta,hogy gyerünk ki az utra :D Viszont en nagyon birtam az oktatomat! Turelmes volt, megmondta a tutit mindig mindennel kapcsolatban!
2019. jún. 21. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor, indoklás nélkül lehet oktatót váltani. Kérdés, hogy megéri-e, mert akit kapsz, az lehet, hogy csak egy hónap múlva tud fogadni.
2019. jún. 21. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!