Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek hülyeség becsületb...

Szerintetek hülyeség becsületből újból érettségizni?

Figyelt kérdés
Szartam akkoriban rá, ennek 2 éve, kettes is lett a legtöbb tárgy, szinte át rugdostak. Nincsenek terveim, csupán hogy jobb eredmények legyenek a biziben. Tanulni ugyebár nem szégyen, mondjuk biztosan sok értelme nincs. Mert így is elmehetnék Okj-ra. De úgymond ez egy megmérettetés lenne, hogy mennyit fejlődtem pl. S ez talán magabiztosságot is adna, bár nem 2 fillér lenne ez az egész, az is biztos.
2019. jún. 19. 00:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Mármint újból érettségire tanulni :)
2019. jún. 19. 00:21
 2/9 anonim válasza:
100%

Ha pl. : tovább szeretnél tanulni, és számítanak a pontok, akkor nem hülyeség.

Igazából a munkahelyen nem azt nézik hanyas lett az érettségid, hanem h van-e. De ha te jobban érzed magad akkor hajrá! :)

2019. jún. 19. 00:28
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Csak akkor érdemes újra csinálni ha kellenek a pontok mert egyetemre akarsz menni.

Becsületből, semmi életcéllal nem érdemes. Munkahelyen senki nem kérdezi meg, hogy a matek, vagy történelem érettségid hányas lett.

2019. jún. 19. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Mivel nem akarsz egyetemre menni, és OKJ-n, ahogy írtad is, nem nézik, így csak pénzkidobás. Ha elvégeznél jó eredménnyel egy OKJ-t, az nem adna magabiztosságot? Nem tudom, hogy ha újra érettségiznél és jól sikerülne, abban hogyan nyilvánulna meg a fejlődés? Elvégre csak azt csinálnád meg újra, amit már két éve is megcsináltál, ebből szerintem nem lehet mérni a fejlődést, sőt.. szóval nem, szerintem nem érdemes.
2019. jún. 19. 01:10
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem kellenek a pontok, semmi értelme. Ráadásul mivel az új eredményekről csak tanúsítványt kapnál, nem új bizonyítványt, ha valahol bekérik az érettségidet, úgyis az eredeti régit kellene bemutatnod.

Ha magadnak akarsz bizonyítani, tedd meg hasznosabb módon: tanulj szakmát vagy nyelvet!

2019. jún. 19. 06:44
 6/9 anonim ***** válasza:

"becsületből újból érettségizni"

Miért, valami becstelenség árán lett csak meg a kettes is?

2019. jún. 19. 20:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy fogalmazom tisztességből. Köszi a válaszokat, akkor szerintem nem csinálom újból.
2019. jún. 19. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, velem megtörtént, hogy egy nagyon szép közép írásbeli és egy szó szerint csont nélküli feleletre kaptam... 78%-ot, - ergó 2 (!!!) &#&@%* ponton múlt, hogy nem lett ötös, és emiatt teljesen letörtem, pedig a tanár végig hitegetett, hogy mennyire szép volt minden...

Nem mellesleg ez az egyik kedvenc tárgyak volt.

Elméletileg így is lenne elég pontom mindenhez, amit akarok, de akkor is... ezzel a szar érettségivel semmi mást nem tudok csinálni egész életemben, csak magyarázkodni...

Megfordult a fejemben, hogy jövőre újra mennék, de hülye lennék ...

2019. jún. 20. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
(Mindezt úgy, hogy az írásbelim százaléka alapján MESSZE lett volna esélyem 80% fölött is teljesíteni, a feleletem pedig VALÓBAN csont nélküli volt.)
2019. jún. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!