Gimnáziumban minek van testnevelés?
Elsőnek igaza van, meg a kérdezőnek is.
Én se értettem soha, hogy minek kell nap közepén leizzadni és büdösen végigülni a maradék órákat.
Értem én a te álláspontod is, csak hogy a legtöbb iskolában a tesin kb. nem is mozognak rendesen a diákok. Például magasugrásnál sorban állsz, ugrasz egyet aztán miután a másik 30 osztálytársad is ugrott, még egyet. És ha időben elkezdődött az óra, akkor még talán egy harmadik ugrásra is van idő.
Szóval ezt az egy helyben állást nem nevezném sportnak. De ha azt az 5-ször 45 percet még megadnák a diákoknak, akkor lehet, hogy lenne idejük sportolni délutánonként.
Én most, hogy már nem járok gimibe ha hetente fél órát mozgásra szánok, már akkor többet csináltam, mint gimiben az öt tesióra alatt.
Az, pedig hogy mindig a végére rakják a tesiórát, azt nem tudom, hogy tudják megoldani. Nem lehet az összes osztálynak egyszerre. Nálunk minden órában volt valakinek tesije, legtöbbször 3 osztálynak egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!