1 nap alatt 35 tetelt lehetseges meg tanukni?
Mindeggyiket olvasd el egyszer, majd kezd előlről. Szerintem így több marad meg. Mintha neki allsz magolni.
En is kb ebbe a helyzetben vagyok :D
Utolsó, nagyon gáz, amit írtál...
Szerintem olvasd át, jegyezz meg minden tételből 3-4 olyan szót, esetleg mondatot, ami köré tudsz építkezni, amit ki tudsz bontani. Például a nagy földrajzi felfedezéseknél az "aranyéhség",Adynál a viharos kapcsolat Lédával.Ezzel már megvan egy váz, így már csak "rizsázni" kell.
Nekem is van még hátra 15-20 tétel, úgyhogy tudom, mit érzel 😂
A beszűkült nézőpontod a gáz, miszerint csak az lehet a társadalom elismert tagja, aki legalább egy érettségivel rendelkezik. Valóban, egy érettségit letenni nem nehéz feladat, viszont nem gondolom úgy, hogy ezen múlna, hogy valaki sikeres lesz, vagy sem....
Az pedig, hogy gáznak gondolod azt, hogy valakit 18-19 évesen (tehát diákként) a szülei tartanak el, szintén a beszűkült nézőpontodat tükrözi...
Kérdező, ha valóban te tartod el a beteg szüleidet, akkor minden elismerésem, minden jót kívánok neked és szüleidnek is :)
Sok sikert a vizsgán, biztos, sikerülni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!