Ennyi ponttal van idén esélyem orvosira szerintetek?
Figyelt kérdés
Kb. 430 pontom lesz összesen. Vidékre van esélyem még vagy esetleg kezdjek el nyáron tanulni az őszi érettségire?2019. jún. 14. 10:37
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy a kormány mennyire akarja szűkíteni az egyetemisták számát. Pont a határon mozogsz szerintem.
2/7 anonim válasza:
Vidéken benn leszel. (Államilag idén már nem változtatnak, csak az idei jelentkezők eredményeitől függ.)
3/7 anonim válasza:
Videkre szerintem is bekerulsz. Pecsire tavaly 418 pont kellett, ami szerintem par pontot esni fog a nehez kémia miatt.
4/7 anonim válasza:
Minden évben elmondják, hogy esni fog mert nehéz volt az érettségi, aztán mégis nő a pontszám.
5/7 anonim válasza:
Első, elég nagy hülyeség azt írni, hogy "pont" bent lesz. Szerintem bőven bent lesz. Gratulálok kérdező, nekem nem fog sikerülni.
6/7 anonim válasza:
Most amúgy komolyan kérdezed, vagy csak buksisimi kell?
Ennyivel bármelyik vidéki egyetemen bent leszel.
7/7 anonim válasza:
Lol, amúgy ha ilyen jó érettségiket tudtál írni, nem értem, miért okoz nehézséget utánanézni az eddigi ponthatároknak. Eddig a vidéki egyetemek közül 2018-ban a SZOTE-ra kellett a legtöbb pont, de ez is "csak" 427 volt, nem 430. És ezzel nem beoltani akarlak, csak tényleg nem értem ezt a hozzáállást.
Egyébként meg gratulálok, ez egy nagyon szép ponttszám! Élvezd ki a nyári szünetet, talán ez az utolsó ilyen "szabad" nyarad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!