Győri SZE Apáczai kar gyógypedagógia alkalmassági vizsga eredménye pontosan hol jelenik meg?
Figyelt kérdés
Tegnapra volt írva az e-mailben, hogy megtekinthető lesz az e-felvételi oldalán, de nem tudom pontosan, hol keressem. Lehet csak késik a feltöltés és azért nem találom?#egyetem #eredmény #főiskola #alkalmasság #Széchenyi István Egyetem #alkalmassági vizsga #e-felvételi #Apáczai kar
2019. jún. 13. 17:15
11/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is kb. naponta ellenőrzöm mindenhol,hogy van-e végre valami eredmény. Az viszont valamelyest megnyugtat, hogy az efelvi (hivatalos iratok->jelentkezői státuszlap) szerint ez a jelentkezésem még mindig "aktív". Remélem valami konkrét határozatot (?) is küldenek majd.
12/25 anonim válasza:
Fent van az alkalmassági eredménye! Nektek sikerült? Nekem meglett. :)
13/25 anonim válasza:
Kedves #12-es válaszoló! Gratulálok neked. :)
Sajnos nekem továbbra se mutat semmit. Te hol nézted meg pontosan?
14/25 anonim válasza:
Ahol megvan adva hogy miket jelöltél meg ramesz a sulira, utánna arra hogy mindent mutat és ha lefelé mész akkor ott van hogy alkalmassági eredménye.
15/25 anonim válasza:
Sziasztok !
Én is idén jelentkeztem , és nagyom várom az alkalmassági eredményét.
Az intézmény nevénél ,a“mindent mutat” részre azonban én nem tudok kattintani. Nem nyit meg semmit .
17/25 anonim válasza:
A felvi kalkulátora szerint 457, de nem nyugodhatok meg, ameddig nem kapok az alkalmasságiról eredményt...
18/25 anonim válasza:
Utolsó , gratulálok🙏🏽 Akkor te első helyre Pestet jelölted meg?
19/25 anonim válasza:
Köszönöm :) A pesti egyetemet nem jelöltem meg, a közelben lakom, ezért lenne jó, ha ide felvennének. Szóval most nem marad más, csak a várakozás.
20/25 anonim válasza:
Nekem is sikerült az alkalmassági. Gratulálok mindenkinek!! :)
Ha van kedvetek akkor üzenetben is felvehetnénk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!