Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valakinek írta más a szakdolgo...

Valakinek írta más a szakdolgozatát, magán vagy céggel? Tapasztalatok? (privátban is)

Figyelt kérdés

Mindenképp mással akarom megíratni a dolgozatomat,de először egy magánszemélyt kértem fel aki végül addig húzta időt,hogy nem lett belőle semmi,és azóta se regaál semmire,de legalább pénzt nem kért el...amúgy isemrem sok ilyen dolgot csinál szóval nem is értem mi törtnét.

Cégre gondoltam most ,de nem ismrerem őket és semmi véleményt nem láttam,pedig tuti hogy rengetegen használták és használják!Légyszives akár privátban is írjatok,hogy mit tapasztatlatok! Itt gagykorin láttam pár véleményt ,de sokan írták,hogy nagyon nem érte meg és elég gynege munkát kaptak,azért meg sajnálok kiadni 150ezret...

2019. jún. 13. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Folytatas: de az meg se fordult a fejemben,hogy a szakdolgozatomat massal csináltassam meg...ez kb mindennek a legalja. Napi 1-1,5 orat venne igenybe es kb 2 hónap alatt meglenne...de ismerek olyat aki 2-3 hét alatt osszedobta.
2019. jún. 13. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A szakdolgozatomat magamtól ill. a külső és belső konzulensi segítséggel csináltam.

A mestert viszont jóformán magamtól. A tervezési rész ment de a tanulmány nem éppen zökkenőmentesen de meglett hála a belső konzulensnek...

Én eléggé időben, 3 hónappal a leadás előtt írtam egy cégnek, hogy ilyen-olyan témakörben 2 hónapos elkészítési határidővel, ennyi oldalra mennyi lenne az annyi. Mesterképzéses, mérnöki 30 oldalra kaptam egy 105 000 forintos ajánlatot. Hívtak de sosem tudtam felvenni így végül magamtól csináltam meg. Aztán amikor letelt a 2 hónap jött egy ilyen email.:

“Mivel ez alkalommal nem köszönthettük Önt ügyfeleink között, így azt feltételezzük, hogy segítségünk nélkül is kiváló munkát végzett. Ehhez GRATULÁLNI szeretnénk Önnek!” (Aztán jött védéshez is felajánlás de azzal nem törődtem😃 )

Persze még volt rá egy hónapom de leadtam és megvédtem egy négyesre.

Igazából már az interneten is raktak fel erről az egészről cikket és egyáltalán nem volt példa soha sehol, hogy lebuktak volna, annyira szuperül ment. Úgyhogy ha teheted magadtól csináld ha nem akkor keress, csináld, maximum elég bénának kell lenni, hogy lebukj de ez illegális...

2019. jún. 13. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!