Kirúghatnak e az egyetemről ha egy tárgyból nincs vizsgajegyem, azonban már felvettem háromszor?
Hiába hisztizel, ha a kérdést nem tudod értelmezni. 3X felvette a tárgyat, nem sikerült neki. Magyarul, nem tudja többször felvenni, hiába is maradt neki x számú viszgaalkalma. reprezens? Ezt a szót hol használják, mucsaröcsöge főiskolán?
Olvasd már el a kérdést könyörgöm, ne ontsd itt a h.lyeségeidet
#8-10: miből következtetsz arra, hogy a vizsgát vette fel háromszor? Az 5-ös válaszban pont ezért kérdeztem rá, mert én is úgy értelmezték, hogy a tárgyat vette fel.
#9: ez iskolafüggö. Nálunk pl. 8-szor lehet egy tárgyat felvenni. Miskolcon nem tudom
"van egy tárgyam amit már felvettem háromszor"
Nem tudom minek beszél vizsgákról, mikor nem az a kérdés, és még mást néz utána.
Akkor kérdező: vizsgaszabályzat, abba leírják, hogy hányszor vehetsz fel egy tárgyat. Nálunk csak 3X lehet
Misckoli Egyetem TVSZ:
43. § (5) Ha egy felvett tantárgykreditpontját a hallgató nem tudta megszerezni az adott félévben,
egy későbbi félévben a tantárgyat újra felveheti. Egy tantárgy – annak nem teljesítése
esetén – a tanulmányok ideje alatt korlátlan számú alkalommal vehető fel.
"korlátlan számú alkalommal vehető fel." Szóval nem fognak kirúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!