Kormányhivatalos szóbeli èrettsègin, mennyire szívoznak a tanárok?
Tudom,hogy hülye kèrdès , de jővő hèten lesz a szóbeli èrettsègim töriből(ismètlő ès közèp) kormányhivatalos vizsgabizottság lesz , ès nagyon fèlek attól ,hogy hiába tudom majd tökèletesen a tètelt , lefognak pontozni :( pedig 40-50 pontosnak kène lennie.
Nektek milyen tapasztalaitok vannak kormány hivatalos szóbeli èrettsègivel ?
20 L
Egy kormányhivatal által szervezett érettségin nem a diákok szívatása a tanárok célja. Nem tudom hogy honnan vetted azt a baromságot, hogy direkt le fognak pontozni téged.
Én azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban odafigyelnek a törvényesség betartására mint máshol.
Köszönöm a válaszod , megnyugtatott kicsit :)
Azèrt gondoltam, mert már sok rossz èlmènyem volt szóbeli vizsgákon. Ezen èlmènyeim közè tartozik a rendes èrettsègim töri szóbelije, ahol a tanár baromira lepontozott , olyanokról kèrdezett amik benn sem voltak a tètelben , állandóan a szavamba vágott ,nem hagyott beszèlni. Ezèrt fèlek attól ,hogy most is hasonló fog törtènni, ès megint bukom emiatt a felvètelit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!