Érdemes modellezéssel foglalkozni?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves autodesk licenszem. Azon belül 3ds maxban kezdem el gyakorolni és eddig rettentően leköt és érdekel. Csináltam egy chestet/ládát/ igaz videó alapján, de volt egy dolog, amit mindig elrontottam és képes voltam órákat ott ülni és megoldani. Soha nem vagyok ilyen kitartó másban. 1 hét után már magamtól kezdtem el modelleket csinálgatni. Pl. elkezdtem egy templomot csak úgy magamtól..egy kép alapján. Úgy érzem érzékem meg lenne hozzá.Célom hogy egyszer egy videojáték cégnél dolgozhassak, mint modellező. Most 19 éves leszek. Nem késő?2019. jún. 10. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!