Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orbánhegy kollégiumról van...

Orbánhegy kollégiumról van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Ha felvesznek akkor jönnek a problémák... Mint például, hogy lesz-e olyan hely ahol aludhatok vagy nem... és akkor ingáznia vidékről Budára...

Kollégiumba bejutni szerintem lehetetlen 😓 értsétek úgy hogy a szülők túl sokat keresnek mert kicsit többet kapnak a szakmunkás minimálnál, de azt ugye nem figyelik hogy milyen kiadások vannak na Mind1 szóval jah nem valószínű, hogy kapok sima "szak"koliban helyet. Mi van még, az albérlet árak az egekben, úgyhogy felejtős, mágán kollégiumok... És itt jött a képbe például az Orbánhegy kollégium. De!

1. Katolikus kollégium

2. Nem vagyok katolikus

3. Van egy elképzelésem erről és nem tetszik 😂

(Nem saját ötlet volt)

Szerintetek mennyire fér bele egy ilyen vallásos kollégiumba, hogy mondjuk éjjel elmenni szórakozni meg ilyenek?

Olyan szöveg van, hogy olyanoknak ajánlják akik tanulni szeretnéknek és ez a környezet elősegíti a könnyű tanulást meg ilyenek. És nyilván azért megy az ember egyetemre, mert tanulni szeretne, de mindamellett azért ismerősökkel elmennék ide oda... :/

Szóval honnan merítem minden tudásom? Régi filmek, könyvek 😅 a legfőképpen az Abigél az ami erős kép... :D és habár az lány kollégium ez még fiú, de.... 😂😂😂

És ha nekem ennyi problémám van vele miért ez? Tulajdonképpen ez a kérdés inkább a tudásom frissítését szolgálja, mintsem, hogy én biztosan ide beadom a jelentkezések ha jókat irtok 😂.

Viszont ami előnye közel van az egyetemhez.

A válaszokat előre is köszi.

2019. jún. 10. 01:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!