Felvettem véletlen Neptunban egy vizsgat, nem tudom leadni, mar van jegyem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Felvettem veletlen egy vizsgat, de mar nem tudom leadni. Ha nem jelent meg lesz a nevem mellett es kifizetem a buntetest az igazolatlan hianyzasert tovabbra is teljesitettnek minosul a targy?2019. jún. 10. 00:07
1/4 anonim válasza:
Írj emailt a tanárnak hogy véletlen felvetted, írja be az előző jegyed, ha jófej a tanár akkor beírja. Vagy menj be a TO-ra és ők letudnak venni vizsgáról. Bár ez utóbbival nincs tapasztalatom.
2/4 anonim válasza:
Marad teljesített a tárgy, de azért próbáld meg és írj a tanárnak hogy mi a helyzet hátha beírja mintha maradt volna a jegy.
3/4 anonim válasza:
Jah a TO bármikor le tud jelentkeztetni, viszont a tanárnak akkor is szólni kell, mert ki szokták nyomtatni a vizsgázok névsorát és ebből kavarodás lenne.
4/4 anonim válasza:
Ha egyszer vizsgáztál és megkaptad a jegyet és most hogy felvetted és ha nem mész el akkor még az előző jegy lesz bent, hiszen nem kaptál jegyet. Szóval ne menj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!