Szerintetek változtassak sorrendet?
Figyelt kérdés
Első helyen jelentkeztem a Miskolci Egyetem földrajz szakára, másodiknak pedig a Szegedi Tudományegyetem földrajz szakára. Miskolcon csak tanár lehetnék, míg Szegeden több szak közül is választhatnék, de viszont Szeged rettentően messze van (kb. 7-8 óra utazás), ami nekem nagyon rossz. Mit tegyek? Nem tudok dönteni. :(2010. júl. 8. 10:18
1/7 anonim válasza:
Amelyiket a legjobban szeretnéd, és amivel a legjobban jársz.
Heti, kétheti 7-8 óra utazás szerintem nem sok, feltéve ha felvesznek kollégiumba...
2/7 A kérdező kommentje:
éppen ezt nem tom eldönteni!:S
2010. júl. 8. 10:22
3/7 anonim válasza:
én Szeged párti vagyok. most gondolj bele: megéri hogy kevesebbet utazol egy szerényebb jövőért? (ha ott legalább több szak közül választhatsz) Szeged.
4/7 anonim válasza:
Én az SZTE-t választanám, azért ez mégiscsak nívósabb egyetem mint a miskolci, hidd el szerintem nagyobb eséllyel kapsz majd munkát ha Szegeden tanulsz!Ráadásul a város nagyon szép és rengeteg kedvezményben részesülhetsz ha itt tanulsz, szerintem megéri!:)
Menj el koliba, vagy albérletbe!:)
5/7 anonim válasza:
A Szegedi Egyetem az egyik leghíresebb, legelfogadottabb, tehát a diploma (lehet az tanári, vagy másmilyen) elvileg többet ér egy állásinterjún, mint a Miskolci Egyetemé. Talán ez is fontos lehet a döntésnél.
6/7 anonim válasza:
SZEGED!!
Én is jelentkeztem a miskolcira (itt van mellettünk), de én is megváltoztattam, a ME nem valami jó hely... :S Szeged viszont... maga a város is írtó gyönyörű, meg minden :) Megéri elmenni messzire :) Viszont ne járkálj haza hetente, mert időben is, pénzben is húzós lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!