Bme-Vik vagy Óe-kandó?
Figyelt kérdés
Most fogok tovább tanulni és nem tudom melyik egyetem a jobb.Azért kérdezem,mert van még lehetőségem sorrend módosításra.Legjobban engem a híradástechnika,vezeték nélküli kommunikáció,műholdas kommunikáció témakörei vonzanak.Ezen szakterületen melyik egyetem a jobb?2019. jún. 4. 18:59
1/5 anonim válasza:
BME a #1
Kandó menjen utána másodiknak.
4/5 anonim válasza:
Konkrét szakterületekre való lebontást senki sem tud neked mondani, mivel ahhozm indkét helyen kellene ismerni, hogy mennyire tanítják jól az általad kiemelt területeket.
Ezért abból indulok ki, amit lehet tudni. A BME erősebb. Ebből kifolyólag nehezebb, így kell majd olyan tárgyakkal is szenvedned, amik nem feltétlenül lesznek a kedvenceid, viszont amik szeretsz, azt meg alaposabban tanulhatod.
5/5 anonim válasza:
Ha a hírtech érdekel akkor Kandósként mondom hogy válaszd a BME-t! Ha ipari automatizálás-erősáram-energetika akkor pedig Kandó. Mindkettő jó, BME nehezebb de a végén csak tőled függ milyen mérnök leszel :) Gatya felköt, tanulj mint állat és menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!