Kinek hogy sikerült az emelt töri írásbeli érettségi? És hogy álltok a szóbeli tanulással? :D :D
Figyelt kérdés
2019. jún. 3. 15:51
1/22 anonim válasza:
88%, tételeket el se kezdtem tanulni...:D Neked hogy ment?
2/22 A kérdező kommentje:
Jaaj és mikor szóbelizel? :D nekem 76 lett :D
2019. jún. 3. 18:21
3/22 anonim válasza:
12-én, addig át kéne néznem az összeset...:') te?
4/22 anonim válasza:
88% lett nekem is. :) 19 tételem van még (olyan 50 van összesen kb) és 11én vizsgázom szóval még egész jó vagyok.
5/22 A kérdező kommentje:
Én is 12-én vizsgázom és van még egy pár hátra.. :/:D
2019. jún. 3. 20:21
6/22 anonim válasza:
Azt hittem mindenki egy nap vizsgázik és, hogy úgy van, mint az írásbeli, hogy országosan egy nap mindenki. Én holnap vagyis már ma, mert elmúlt éjfél most pénteken fogok. 57 lett az írásbelik. Gratula nektek.
8/22 A kérdező kommentje:
Hogy sikerült a szobelid? Mit húztál?
2019. jún. 8. 17:05
9/22 anonim válasza:
A nagy világgazdasági válság Amerikában és Németországban. Elmondtam mindent amit tudtam utána pedig kérdezgettek és ha valami annyira nem jutott eszembe akkor próbáltak rávezetni általában sikerült is nekik. Féltem a bizottságtól de nem volt rá okom. Aranyosak voltak.
10/22 anonim válasza:
Na kinek, hogy ment 9-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!