Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mentotisztin 1. -even milyen...

Mentotisztin 1. -even milyen konyvet vegyek meg?

Figyelt kérdés

Gondolok itt Donath fele, vagy Sobotta Anatomia Atlaszra, vagy a Fonyo fele Fizio konyvre.

Erdemes oket megvenni? Vagy varjak amig majd ott megmondjak?

Vagy ha van valaki aki ott tanul, mit erdemes beszereni?

2019. máj. 29. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd ott megmondják. Persze megveheted. Készülhetsz előre. Ez sosem árt. Így többet tudsz majd. Csak közel sem biztos, hogy az lesz az ajánlott irodalom amit te megvettél.
2019. máj. 29. 16:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Jogos, ezzel tisztaban is vagyok, csak gondoltam ha van valaki a DE-egyetemen aki oda jar, az esetleg az egy-ket tippet.

Amugy koszi a valaszt! :)

2019. máj. 29. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi nem használjuk a Sobottat. Donathot hasznaljuk teljes mertekben, illetve a Tarsoly Emil Funkcionalis anatomia konyvet hasznaljuk meg. Én is vettem plusszba könyveket de nem kellett mert ezek bőven elegek, ráadásul évközbe úgyis fogtok kapni a felsőbb évesektől anyagokat, nekünk is így lett meg csomó minden :)
2019. júl. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!