Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt töri szóbeli témaköröket...

Emelt töri szóbeli témaköröket hogyan dolgozzátok ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem , hogy hogyan készültök az emelt szóbelire ? Esetleg van már kidolgozott tételetek amit megtudnátok osztani ? Mert én eddig úgy csináltam hogy ugye tanulok könyvből és szöveg ki emelővel a fontosabb részeket ki emelem de inkább áttérnék hogy ki írom magamnak füzetbe általam megfogalmazva mert úgy jobban meg marad. Vagy van valami jobb módszer ti hogyan készültök?

Én eddig az ENSZ-t és AZ EU-t dolgoztam ki nagyon vázlatosan valaki akinek ki van már dolgozva valamelyik tétel eltudná küldeni nekem hogy legalább rá látásom legyen hogyan is kéne pontosan valami viszonyítás alapom legyen :D

Előre is köszönöm a válaszokat, sok sikert kívánok mindenkinek :)

2019. máj. 24. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem dolgozom ki őket, vettem 2 könyvet, az egyik vázlatos a másik összefüggő és azokat olvasom. Neked esetleg a vázlatos (Studium Generale) jó lehet, hogy az alapján megírd a saját vázlatodat.
2019. máj. 24. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sem dolgoztam ki őket, Farkas Judit könyve van meg, és nézem hozzá az M5 videókat, az kicsit segít, ha már szóbeli :)

Sok sikert!

2019. jún. 2. 12:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D dettó már nálam is ez a metódus Farkas Judit + M5
2019. jún. 3. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!