Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni? 😿😿Félek...

Valaki tud segíteni? 😿😿Félek az ének vizsgától. A többi lent

Figyelt kérdés
2 hét múlva lesz az ének vizsga és elégé tartok tőle. Valahogy elszáll az összes önbizalmam.. plusz mostanában nehezen kapok levegőt,olyan mintha folytogatnának. Régebben nem volt az énekléssel gond tök lazán felléptem a suliban meseoperákban. Aztán most eldöntöttem hogy komolyabban szeretnék foglalkozni ezzel. És nem tudom en nem vagyok félős de az ének vizsgától kifejezetten félek. Régebben jó hangok volt most viszont szerintem nagyon nagyon rémes és énekelni sem merek nagyon mások előtt. Miért van ez?😭 mit tudnék tenni az ellen hogy ne rettegjek meg ha nem is a legszebben legalább megszólaljon a hangom..?😭😭😭 valaki segítsen most nagy szükségem van rá😭😭😭😭😭😭❤

#ének #énekvizsga
2019. máj. 23. 16:16
 1/5 anonim válasza:
Énekelj sokat a családodnak, hátha az segít.
2019. máj. 23. 20:21
 2/5 anonim válasza:

Ja és a stressz, amit átélsz, az valójában segít neked, mert a szíved gyorsabban pumpálja az agyadba a vért, és így jobban tudsz odafigyelni arra, amit csinálsz. Próbáld meg hátha beválik ;)

Itt egy link: [link]

Tudsz hozzá bekapcsolni magyar feliratot.

Jól fog menni a vizsgád izgulj sokat:)

2019. máj. 23. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A beszéd és a mozgás nyugtató, de ha megteheted, hallgathatsz zenét is.
2019. máj. 23. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Az éneklés egy olyan dolog, amit szívből kell csinálni. Ha nem szívből jön lehet minden hang tökéletes, nem fog elérni a közönségben semmit. Ellenben ha szívből szól, lehetnek benne hibák, senkit sem fog érdekelni, mert magával ragadja az előadás. Ha érdekel, küldök privátban egy felvételt ami ezt bizonyítja. Jó lesz az a vizsga, menni fog, ügyes vagy. Sok sikert!
2019. máj. 24. 13:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nagyon rendesek vagytok! Igen érdekelne az a videó. Én szívből csinálom tényleg mert nem szeretnék semmi mást csinálni. Imadok énekelni😍😍💔
2019. máj. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!