Ha megbukok infóból akkor érvénytelen lesz az egész érettségim?
Figyelt kérdés
Szóval idén érettségiztem és az írásbelik meg vannak, azok kb 4-es re sikerültek, szerintem egész jól mentek. Tudni kell hogy én emelt infót csináltam idén, de előtte nem volt még közép szintű érettségim belőle. Mikor írtam az infót egyszerűen leblokkoltam, semmi nem jutott eszembe. Most az lenne a kérdés, hogyha ne adj isten megbukok az emelt infó érettségin, akkor az egész érettségim érvénytelen lesz? Mert én nagyon tartok tőle hogy igen..2019. máj. 20. 21:44
1/9 anonim válasza:
Ez volt az 5. tárgyad ? Vagy volt esetleg szakmai ? Vagy más ? Mert ha igen akkor ugyan úgy megkapod a bizit csak lesz egy papírod mellette hogy az infó nem sikerült. Ha ez előtt volna az 5. Akkor a masik 4 tárgyad meg lesz de ősszel meg kell csinálnod az 5. targyat.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy ez az 5. vagy a 6. tárgyad. Ha a 6. akkor nincs baj, lesz érettségid, ha az 5. akkor nincs érettségi, mert az 5 tárgyból áll minimum.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen az 5. és pont ez a baj. Legközelebb jövő ilyenkor vagy ősszel lehet megpróbálni?
2019. máj. 20. 22:08
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon be vagyok most emiatt parázva, az egyetemről szinte borítékolható hogy idén lecsúsztam...
2019. máj. 20. 22:10
5/9 anonim válasza:
12,5-13%-od csak van, nem? Mert akkor még szóbelivel föl tudod húzni. Ügyes leszel, bízzál magadban! Viszont, ha tényleg nem lenne meg, akkor tényleg majd a kövi érettségiidőszakban újra kell próbálkozni. Akár közép, akár emelt szinten. De lehet, hogy akkor legközelebb [akár összel] csinálj belőle meg egy közepet, menj biztosra, és akkor utána majd tavasszal, vagy amikor úgyérzed; csinláj belőle egy emeltet.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem a nehézséggel volt a baj, már egy jó pár emelt érettségit megoldottam előtte, és a próbaérettségim is 4es lett. Itt egyszerűen leblokkoltam... Őszintén a vizsga elején 5 percen át gondolkodtam azon hogy hogy kell leírni azt, hogy access, aztán konkrétan ki kellett keresni telepített alkalmazások között mert egyszerűen nem jutott eszembe... Ennyire nem voltam ott agyban és leblokkoltam...
2019. máj. 20. 22:58
7/9 anonim válasza:
Igen akkor bukás lesz és ősszel újra csinálhatod.
8/9 anonim válasza:
Velem ugyanez volt, csak szakmai infón.
Ne félj, 12 %-od tuti lesz és szóbelivel fel fogod húzni.
9/9 anonim válasza:
Az érettségid nincs kész állapotba kerül. A többi tárgyból nem kell vizsgázni, de a választott tárgyadból igen. Lehet, hogy a választott tárgyadat cserélheted is. Addig azonban nem számítasz érettségizettnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!