Ha elbukok egy előadás vizsgát, akkor az beleszámít a súlyozott tanulmányi átlagomba?
Nálunk nem számít bele. Ha a teljesített kreditekkel kell leosztani, abba szerintem nektem sem. Mi a képlet számlálója?
(Viszont nálunk az összes olyan átlagot, ami számít be kell szorozni a teljesített/felvett aránnyal, szóval mégis húzza le. A súlyozott tanulmányi átlag csak a diplomajegybe számít itt.)
Ja és nálunk ha nem mész el a vizsgára az nem 1-es, hanem "Nem teljesítette" bejegyzés. Így nem fogynak a vizsgaalkalmaid, de persze a tárgyat elbukod (azt őszintén szólva nem tudom, hogy ott van-e külön megjelölés erre).
A tanulmányi és vizsgaszabályzatban lenne érdemes utána nézned.
Jójó, köszi... Erről a verzióról is hallottam már, hogy van egy külön küszöb átlag, de ETR-en megkérdeztem és ott meg a szimpla súlyozott átlagot mondták.
Miért kell ennyire megbonyolítani? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!