Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek le fognak nézni...

Szerintetek le fognak nézni az egyetemen mert csak szakgimnáziumba jartam?

Figyelt kérdés
Sajnos nem jartam elit gimnáziumba hanem csak szakgimnáziumba. Félek hogy jogász szakon nem leszek eleg jó:/

2019. máj. 17. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Kutyát se érdekli majd, hova jártál.
2019. máj. 17. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Ha felvesznek, akkor ott már legfeljebb felnéznek rád, hogy értesz is valamihez.
2019. máj. 17. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Akkora baromságot sem hallottam még már megbocsás. Elit gimik ja persze. Ha bekerülsz az egyetemre ki a fenét érdekel honnan.
2019. máj. 17. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Elit gimibe jártam, sosem volt téma az egyetemen ki milyen középiskolából jött.
2019. máj. 17. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakkozepbol jottem, es jobb eredmenyeim vannak az egyetemen, mint nehany ex-gimnazistanak. Az a lenyeg, hogy szorgalmas legyel, semmi mas.
2019. máj. 18. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt meg hozzatennem, hogy agrar szakra jarok, a szerves es szervetlen kemia nalunk nagy szorotargy, en megis abszolvaltam mindkettot, pedig nem erettsegiztem beloluk, egyes gimnazista, kemia es biologia erettsegivel rendelkezo szaktarsaim pedig nem tudtak megcsinalni.

Szoval ne aggodj. ;)

2019. máj. 18. 07:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kutyát nem érdekli. Egyetemen nem igzán néznek ki senkit semmiért. Jogon meg csak annyi a fontos, hogy szorgalmas legyél. Hogy honnan jöttél, kik a barátaid, milyen tetkód van, mi a kedvenc filmet, kutyás vagy vagy macskás, milyen márkájú a cipőd, stb senkit nem fog érdekelni.
2019. máj. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!