Szerintetek le fognak nézni az egyetemen mert csak szakgimnáziumba jartam?
Figyelt kérdés
Sajnos nem jartam elit gimnáziumba hanem csak szakgimnáziumba. Félek hogy jogász szakon nem leszek eleg jó:/2019. máj. 17. 13:32
1/7 anonim válasza:
Kutyát se érdekli majd, hova jártál.
2/7 anonim válasza:
Ha felvesznek, akkor ott már legfeljebb felnéznek rád, hogy értesz is valamihez.
3/7 anonim válasza:
Akkora baromságot sem hallottam még már megbocsás. Elit gimik ja persze. Ha bekerülsz az egyetemre ki a fenét érdekel honnan.
4/7 anonim válasza:
Elit gimibe jártam, sosem volt téma az egyetemen ki milyen középiskolából jött.
5/7 anonim válasza:
Szakkozepbol jottem, es jobb eredmenyeim vannak az egyetemen, mint nehany ex-gimnazistanak. Az a lenyeg, hogy szorgalmas legyel, semmi mas.
6/7 anonim válasza:
Ja, azt meg hozzatennem, hogy agrar szakra jarok, a szerves es szervetlen kemia nalunk nagy szorotargy, en megis abszolvaltam mindkettot, pedig nem erettsegiztem beloluk, egyes gimnazista, kemia es biologia erettsegivel rendelkezo szaktarsaim pedig nem tudtak megcsinalni.
Szoval ne aggodj. ;)
7/7 anonim válasza:
Kutyát nem érdekli. Egyetemen nem igzán néznek ki senkit semmiért. Jogon meg csak annyi a fontos, hogy szorgalmas legyél. Hogy honnan jöttél, kik a barátaid, milyen tetkód van, mi a kedvenc filmet, kutyás vagy vagy macskás, milyen márkájú a cipőd, stb senkit nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!