Valaki, aki ért az e-felvételihez tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy e-mailt, amiben, az volt írva, hogy az érettségi eredményeket nem is kell feltölteni, mert azt valamilyen rendszerből átveszik. De ezt nekem soha senki nem mondta, úgy tudtam, hogy az érettségit is fel kell tölteni, amint megvan.
A második kérdésem pedig, hogy én tavaly előrehozott érettségit csináltam németből és informatikából. Ezeket hogy kell feltölteni? Mert az iskolában adtak valami papírt az osztályozóvizsgáról, azt is fel kell tölteni? És azt a papírt, amit az előrehozott érettségiről kaptam?
2019. máj. 15. 10:58
1/1 anonim válasza:
Nem kell feltöltened semmit. Az előrehozottról kaptál egy papírt, de azt se kell feltölteni, hanem a rendes érettségi után, a bizonyítványosztás előtt oda kell adni annak aki a bizonyítványokat írja, így azok is bekerülnek. Ennyi a teendőd. A többit átveszik. Ha tanulmányi pontokat is akarsz számolni, az utolsó két év végi oldalát a bizonyítványodnak fel kell tölteni, de ez nem kötelező, csak ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!