2019 biologia erettsegi?
Figyelt kérdés
Hogy sikerult nektek? Modt csak 8 feladat volt amit sajnaltam.minnel tobb feladat annal tobb eltalalsi esely a pontok miatt. Tobb pont lehet ga tobb feldata is van2019. máj. 14. 15:52
11/14 A kérdező kommentje:
2019 kozep szintu erettsegi az hogy ?:)
2019. máj. 15. 09:25
12/14 anonim válasza:
Én is emelteztem és örültem volna még egy kis embertannak és biokémiának, ezekre sokkal többet tanultam, mint ökológiára. Meg ezek ezerszer jobban érdekelnek és könnyeben is tanulhatók számomra. (Én is orvos szeretnék lenni, aztán majd meglátjuk.) Olyan 85% körülire tippelem, pedig a 90% volt a cél.
13/14 anonim válasza:
En is a min. 90%ert mentem. Szoval elegge csalodottan tavoztam. Ahogy tegnap szamolgattam kb 85%, amit eltudtam erni
14/14 anonim válasza:
Szia! Nekem eléggé nem ment... 100/58 lett, úgy, hogy otthon előző éviekből megvolt 70-80 között, de a 14 fős csoportomba én irtam a 3 legjobbat, abban reménykedem, hogy a többi tanulónak is más suliból picit nehezebb volt, így talán van esély az egyetemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!