Nektek is nehéz volt a matek érettségi?
Az első rész nagyon gagyi volt. A második részben a nagy feladatok voltqk gondolkodtatóak. Szerintem nagyon könnyű volt kettest szerezni és az ötösért meg dolgozni kellett.
Megy a hiszti a médiában de az érettségiben szereplő ősszes ismeret a középiskolai tananyag része volt.
Az elso resze iszonyat konnyu volt, el sem hittem hogy kb 20 perc alatt megirtam.
A masodin resze hosszu volt , nem lehetetlen , de nekem ott ellenorzesre nagyon nem volt idom.
Az első része gyanúsan könnyű volt, és nem volt benne komolyabb koordinátageometria, úgyhogy már akkor sejtettem, mi vár rám, mikor beadtam... Az elsőben fix 24 pontom lesz, egy kapkodós bakim volt és az egyenes egyenlete, amit nem tudtam megcsinálni.
A második... hát, szívás. Mivel távtagozaton csináltam, ezért korlátozott volt a tananyagunk, sok dologgal nem is találkoztam, még a kiadott tanmenetben sem. Magántanárhoz jártam, aki biztatott, hogy jó vagyok, nem lesz gond... hát lesz. A kettest tényleg nem volt nehéz összekarmolni, talán még a hármast sem, de a többiért kellett izzadni. 57-62pont között kellene lennem, meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!