Óvodapedagógia énekalkalmassági?
Megkaptam a behívómat és 15-20 népdalt vagy műzenei szemelvényt kell vinnem. Na már most mi az a műzenei szemelvény? Mondjuk ha 4-5 versszakos egy népdal
Akkor mindet tudni kell vagy elég az első kettőt pl.?
Óvodapedagógiára akarsz menni, de ilyet nem tudsz. Inkább ne menj. Rengeteg ember csak azért megy Óvodapedagógiára, hogy valamit tanuljon, de a gyerekek egyáltalán nem érdeklik őt. Sőt óvodás gyereket sosem látott a hallgató, csak amikor a gyakorlóban lesz. Sokan akik Óvodapedagógiával végeznek, csak a "diploma" kell nekik és ugyebár ezt milyen könnyű lerakni, csak 3 éves..stb. Aztán meg az Intersparba látom pénztárosként...
Igen! Mindent tudni kell.
Kedves kommentelő!
Természetesen te sem úgy születtél, hogy mindent tudsz. Javíts ki, ha tévedek!
Emellett szeretném megköszönni az általánosítást és ezúton szeretném jelezni, hogy én szembeszálltam a családommal, azért hogy követhessem az álmaim már most , 18 évesen. Ezt nem sok ember mondhatja el magáról nem igaz? Továbbá szeretném megköszönni az okításodat. Elárulom : dolgoztam már óvodában. Jól informált vagy a mai generációmmal kapcsolatban, éppen ezért úgy gondolom, nem ismeretlen a kötelező 50 óra közösségi munka fogalma az érettségi előtt, amit természetesen teljes egészében 2 különböző óvodában töltöttem el, hogy jobban átlássam a rendszert és minél több tapasztalatom legyen még egyetem előtt. Végezetül köszönöm, hogy kérdésemre választ kaptam Tőled!
Üdvözlettel: a Kérdező
Szia!
Én is most megyek, Kaposváron 20 népdalt kell tudni, illetve nálunk azt mondták, hogy elég ha az első két versszak( vagy itt hogy hívják 😂🙏) kell minimum. Tehát nem baj ha csak kettőt énekelsz el, de annyi legalább legyen. Sok sikert kívánok, illetve megkérdezhetném, hogy hol fogod megcsinálni?☺️
műzenei, pl a Bóbita, Mély erdőn, vagy az Őszi kánon, esetleg a Paff, a bűvös sárkány, Eperfagyi, Tízperc és hasonlók... tehát ami nem népdal. De nyilván gyerekeknek szóló legyen, tehát ne Sabatonra készülj :D
Ha 4-5 versszakos, akkor is csak annyit kell, amennyi a köztudatban benne van, tehát pl a Tavaszi szél vizet áraszt-nak elég az első 2 versszaka. Az egyszer egy királyfi viszont megy addig, amíg a vizsgáztató rá nem un, azt nem hagyhatod csak úgy abba. Nyugi, le fog állítani 2-3 versszak után.
Nagyon köszönöm ❤️ Tehét gyermekdalok is jók ha jól értem :)
Én ide szeretnék az ELTE- re menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!