Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a töri...

Mi a véleményetek a töri érettségi igazságtalanságáról, az esszék tekintetéből nézve? Ti tudtátok ez lesz benne? KOMOLYAN EZ AZ IDEI ÉRETTSÉGI EGY NAGY VICC

Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a probléma az esszekkel?

A tegnapi matek erettsegu én is nehéznek tartottam, de a töri (legalábbis az esszék mindenképp) szerintem jó volt

2019. máj. 8. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Én nem tudtam róla, hogy kint voltak, nem is hittem volna el, ha láttam volna valahol. Sokat készültem rá, megcsináltam az előző évek összes feladatsorát, szerintem összességében jó volt, nekem tetszett a feladatlap. 1-2 olyan feladatrész volt, amiben nem voltam biztos, de nagyon remélem, hogy ennek ellenére is jól fog sikerülni.
2019. máj. 8. 12:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Érettségi botrány 2005....stb
2019. máj. 8. 12:10
 4/9 anonim válasza:

Ilyenkor teszem össze a két kezemet, hogy valahogy sikerült megcsinálnom anno: mindig is útáltam a történelmet abban a formában, ahogyan tanították nekünk a suliban

Amióta felnőttem, azóta kezdem csak megszeretni a történelmet, mert a szakmám miatt van mihez kötni

Remélem meglesz mindannyiótoknak, skacok 👌

2019. máj. 8. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:
28%
Remélem, kiderül.
2019. máj. 8. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
2005 matek reload 2.0
2019. máj. 8. 14:24
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Kiderult... es valoszinuleg ujra kell majd irnunk
2019. máj. 8. 15:14
 8/9 anonim válasza:
60%
És ha az is kitudódik? 😏
2019. máj. 8. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor mindenkinek 100% lesz 😊
2019. máj. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!