Mi a véleményetek a töri érettségi igazságtalanságáról, az esszék tekintetéből nézve? Ti tudtátok ez lesz benne? KOMOLYAN EZ AZ IDEI ÉRETTSÉGI EGY NAGY VICC
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 11:46
1/9 anonim válasza:
Mi a probléma az esszekkel?
A tegnapi matek erettsegu én is nehéznek tartottam, de a töri (legalábbis az esszék mindenképp) szerintem jó volt
2/9 anonim válasza:
Én nem tudtam róla, hogy kint voltak, nem is hittem volna el, ha láttam volna valahol. Sokat készültem rá, megcsináltam az előző évek összes feladatsorát, szerintem összességében jó volt, nekem tetszett a feladatlap. 1-2 olyan feladatrész volt, amiben nem voltam biztos, de nagyon remélem, hogy ennek ellenére is jól fog sikerülni.
3/9 A kérdező kommentje:
Érettségi botrány 2005....stb
2019. máj. 8. 12:10
4/9 anonim válasza:
Ilyenkor teszem össze a két kezemet, hogy valahogy sikerült megcsinálnom anno: mindig is útáltam a történelmet abban a formában, ahogyan tanították nekünk a suliban
Amióta felnőttem, azóta kezdem csak megszeretni a történelmet, mert a szakmám miatt van mihez kötni
Remélem meglesz mindannyiótoknak, skacok 👌
7/9 anonim válasza:
Kiderult... es valoszinuleg ujra kell majd irnunk
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor mindenkinek 100% lesz 😊
2019. máj. 8. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!