Matekból a négyjegyűvel le tudok kettesre érettségizni?
Másodfokú egyenlet nagyon alap, ne hagyd ott holnap. Benne is van a képlet a táblázatban, próbáld meg mindenképp. Egyébként csodát a táblázat sem tesz, ha nem tudod, mit hogyan használj benne. Ha viszont van minimális fogalmad a képletekről, akkor egy igazi aranybánya.
Én is érettségizem amúgy és nehéz feladatsorra számítok, mert a tavalyi elég egyszerű volt még nekem is, pedig 2-es vagyok matekból (a feladatsorokat eddig 3-asra írtam általában). De azért remélem, hogy nem fogunk vért izzadni.
Nekem egész végig olyan tanárom volt, hogy minden órán a fiáról beszélt, hogy azt hogy műtötték Amerikában, milyen tanfolyamokon vett részt az életében, milyen könyvet olvasott, szóval a matek óráim általában szerelgetéssel és zene hallgatással teltek, mert már a tanár életét tudom a születésétől, sőt még azt is tudom, hogy a testvére alkoholista, hol lakik, és a férjének az összes ügyét is tudom, amiket rendőrként megoldott, de matekot nem, mert arra nem maradt idő egyik órán sem.
Most utolsó évben próbáltam menteni a menthetőt, és hát elég siralmas a helyzet. Reménykedem, hogy meglesz a 13 pont, mert megegyeztem a tanárra és akkor már szóbelin átrugdos, ha bejárok konzultációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!