Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felsőoktatásba jelentkeztem,...

Felsőoktatásba jelentkeztem, Szerdán adtam fel postán az érettségi bizonyítványomat, de az E-felvis oldalamon még mindig nincs feldolgozva. Felhívjam őket telefonon vagy várjak?

Figyelt kérdés

Persze, tudom ,hogy sok a jelentkező és sok az adat, de a sorrendmódosításomat már elfogadták, és azt tegnap változtattam meg, igaz, hogy nem postán, hanem interneten keresztül.

Nektek megvan már minden?

2010. júl. 6. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó:

"A vizsgabizottságok, az iskolák a következő héten még dolgoznak: sok helyen még véglegesíteniük kell a vizsgaeredményeket, le kell zárniuk a vizsgadokumentumokat, el kell készíteniük a különböző összesítő kimutatásokat, rögzíteniük kell az érettségi szoftverben az eredményeket, az érettségivel kapcsolatos adatokat és meg kell küldeniük az eredményeket, a kiadott bizonyítványok, tanúsítványok, törzslapkivonatok adatait a központi érettségi nyilvántartásba. Erre - a vizsgabizottság munkájának lezárása után - 5 munkanap áll rendelkezésükre. Mindezen feladatokat tehát a június 25-én záró vizsgabizottságok esetében is legkésőbb július 2-áig, péntekig el kell végezni."

[link]

Az én iskolám másodikán töltött fel mindent...

2010. júl. 6. 16:35
 12/13 czibles ***** válasza:
nah már csak azt nem értem, ha arra várnak, hogy ebbe az adatbázisba feltöltsék az eredményeket, és innen lekérdezzék, akkor nekünk minek kell elküldeni?
2010. júl. 6. 16:43
 13/13 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:45

Majd szólj, ha sikerült értelmezni, mert úgy tűnik, hogy nem megy: "Persze, TUDOM ,hogy SOK a jelentkező és sok az adat, de a sorrendmódosításomat már elfogadták, és azt tegnap változtattam meg, igaz, hogy nem postán, hanem interneten keresztül."

Mellesleg, ha nem megy a megértése, leírhatom még egyszer: a kérdést azért tettem fel, mert azt hittem, hogy elkavarták a levelem, kis faluban adtam fel a levelet, történt már ilyen. Ehhez képest viszont furcsa volt, hogy a netes módosításhoz nem kellett egy nap sem.

A kedves szavaidat pedig magadhoz címezd, ha frusztrált vagy, ne itt hisztizz!

2010. júl. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!