Nektek hogy ment a magyar érettségi?
Előbb leírtam egy monológot, de véletlen kitöröltem, mindegy, dióhéjban nekem nemm lett túlságosan jó, de annyira rossz sem, mindenhova írtam.
Második rész sztem nehéz volt, ott röhögtünk, hogy senkise érti🤣többen beadták fél oldallal-én olyan 1-1.5 oldalt irtamxd
Nektek h ment?
"a magyar réettséginek mindig is az volt a lényege, hogy tudj rizsázni. ... Igazából itt látszik, hogy mennyire rossz a magyar oktatás, hogy 1 oldalt alig bírnak a diákok öszerizsázni."
Szerintem itt inkább az látszik, hogy a magyar oktatás is olyan, mint a foci: mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá, még az is, aki azzal a bizonyos táblázattal se tudott mit kezdeni...
"Pedig a felsőoktatásba és az élethez is kell az, hogy a semmiről is tudj beszélni."
Bizonyos szakmákhoz talán, pl. valami ügynökösködéshez. Máshova meg épp akkor nem kellesz, ha csak rizsázni tudsz mindenről, ahelyett, hogy értelmes gondolatokat fogalmaznál meg - ami a magyarérettségin is elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!