4,74-es átlag kiemelkedő szak középiskola 9. osztályban (eladó szak), vagy átlagos szintű?
Kiemelkedő. Ne hallgass azokra, akik vissza akarnának huzni. :)
Éld az álmodat, és tegyél azért, amit el szeretnél érni. Tanulj szorgalmasan és meghozza a gyümölcseit!
Köszönöm a válaszokat!
A szakma után érettségizni szeretnék. Magyarból, történelemből, természetismeretből, matematikából, és németből kitűnő vagyok. Az egyik szakmai elméletből vagyok négyes, és gyakorlatokból nem fogja megadni a tanár az ötöst, pedig hiába szerettem volna javítani, azt mondta, hogy most már késő. Pedig a szintvizsgám is 93%-os lett. Csak azt nem értem, hogy honnan tudja, hogy hányasra zár le, mikor még van 1,5 hónap az iskolából.
Gyakorlat pedig nagyon fontos, 4,50-re állok mindkettő gyakorlati tantárgyból, így kevés esélyt látok az ötösre. De akkor is szép lesz a bizonyítványom.
Igazából sohase voltam jó tanuló, tavaly is 3,7-es bizonyítványom volt nyolcadikban, ami szerintem átlagos..
Szia!
Szerintem a 4,74 egy nagyon szép átlag, semmikép sem mondanám átlagosnak.
#trollll mi a fene a bajod?
Kérlek ne szóld le más ember álmait. Múlt héten kvantummechanikából vizsgáztam és mégis azt mondom egy eladó szakos szaksulisnak hogy hajrá. Mindenki élje a saját álmát. Tegyen azért amit el akar érni. Úgy szép a világ hogy különbözőek vagyunk. Mindenki másban tehetséges :)
Kedves kérdező, e bátortalanítson el téged! :)
Szívből remélem hogy álmaid beteljesüljenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!