Megbuktathat? Mind a két félévben teljesítenem kell a kettes szintet?
Középiskola. (Töltelék tantárgy)
A tárgyból egész éves átlagom 2,5.
A második félévben 1,8 vagyok.
Az évben nincsen 1-es témazáróm.
Félévkor 3-as voltam.
Megbuktathat?
(Ha az összes tárgyat nézzük, az átlagom 3,65; fontosabb tárgyakból szinte mind 5-ös vagyok, főleg a töltelék tantárgyak húznak le + a tesi...)
Hát, én hallottam már olyat bátyám egyik osztálytársáról volt szó; 4-es fölötti átlagra hármast akart adni a gyereknek a tanár; de ott az osztályfőnök intézkedett, hogy ez azért mégsem járja.
Meg amúgy vannak olyan tanárok, akiknek be van rögzülve, hogy 2,00 alatt nem adja meg a kettest; de hallottam már olyat is, hogy 2,2 -re állt a gyerek, és erre a magyartanár szivatásból kiadott neki 12 verset, hogy a következő hétre tanulja őket meg, és ha nem tanulja meg, megbuktatja.
Szóval vannak ilyen faramuci helyzetek.
Meg nekem is volt olyan már, hogy kiszámoltam, hogy 1,81 -re álltam, és fellélegeztem, erre csak kihívott felelni. De volt mégegy óránk egyébként ,és én ebből az elsőn nem kerültem sorra, a következőn meg már tudtam, hogy miket fog kérdezni, úgyhogy megmenekültem. De a következő évben megint megpróbált megbuktatni, de szerencsére akkor sem járt sikerrel:):) Földrajzból valami nagyon bonyolult matematikai részből rendszeresen iratott dolgozatokat, az osztály egy része, akinek ez nem ment sorra kapta az egyeseket, azt mondta, aki meg tudja írni legalább kettesre, annak nem kell többet megírnia, de egyébként akinek nem sikerül kettesre minimum, az addig írja, amíg nem lesz minimum egy kettese belőle. Ilyen harmatpontos volt, amit egyébként nem is magyarázott el ráadásul jól, hogy ha a hegy aljánál ennyi a hőmérséklet, akkor mennyi a hegytetőn, és második félév elején vettük kábé, és még áprilisban is íratott ebből még dolgozatot azzal, akinek nem lett meg a kettes. Így szerintem voltunk egy páran, aki vagy 5 egyest kapott csak emiatt. -.-
Örülök akkor:)
De remélem, hogy ez "Egyetlen kettesem az évben :D"
Nem azt jelenti, hogy a többi kettesnél rosszabb, hanem, hogy kettesnél jobb a többi jegyed:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!