Lesz még esélyem emelt matekra?
Most fogok érettségzni emelt szinten matematikából és bevagyok teljesen rezelve tőle.Az emúlt időszakban nem tudtam rá annyit készülni(családi okok és bejött egy betegség is,aminek hála egy hétig nem tudtam mit csinálni...)Az a kérdésem,mit lehet még csinálni?Próbálgatok csinálgatni feladat sorokat,van olyan feladat amit lazán megcsinálom,mert járok faktra és ott vettük ezeket,de van olyan is aminek neki se tudok kezdeni...Átlagba ilyen 30-40% jön ki a feladat sorokra és ez szerintem kevés...Lehet ezen még javítani,mert tényleg félek,hogy rossz lesz.
18/F
30-40% elég kevés, szerintem rosszul mérted fel magad, amikor szintet választottál. Nem akarlak elkeseríteni, de már olyan kevés idő van, hogy nem csak, hogy nem tudsz már felkészülni, hanem már erőltetetten tanulni sincs értelme.
Pihend ki magad, próbálj ne ezen stresszelni, és hozd ki ebből a legjobbat, hátha nem lesz olyan nehéz idén.
Köszi a válaszokat!:)
Akkor csinálom tovább addig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!