Felsőfokú OKJ szakképesítés milyen szintű iskolai végzettségnek számít? Középszintű?
Igen, a FOSZK és hasonló végzettségek is középszintű végzettségnek számítanak, attól függetlenül, hogy a FOSZK az egyetemen folyik helyileg ugyanúgy.
A felsőfokú végzettség az az alapképzésnél kezdődik, azaz a BSc/BA diplománál.
Uccsó azt hogy egy komolyabb cég mit vesz komolyan azt inkább ne firtassuk . Pár helyen már megfordultam, és olyan vezető beosztásban levő emberekkel találkoztam akiknek egyáltalán nem volt szakirányú végzettsége , sőt akadt egy kettő akinek csak szakmunkás végzettsége volt érettségi nélkül. De van pár programozó ismerősöm akik szintén végzettség nélkül tolják a melót. Azért az OKJ s végzettséget nem kéne leírni az ember azt is 2 évig tanulja (emelt szinten vagy felsőfokon) ez idő alatt elsajátít némi tudást azért csak konyít valamit ahhoz amit tanul ....
by the way ismerek olyat aki tanári diplomával gyárban soron melózik. Nem véletlen, hiába van tanári diplomája ha az ehhez szükséges készségek hiányoznak... ellenben lehet hogy annak aki csak okjt végzett neki meg meglennének ...
"A tulajdonosnak a törvények szerint sem kell értenie a vállalt munkához"
Hát akkor Engem jól átvágtak , én addig nem kezdhettem saját vállalkozásba még nem volt papírom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!