Tényleg lehetséges akár 5 hét alatt is megszerezni egy B kategóriás jogosítványt?
Szia!
2017. júliusában kezdtem tanulni a kreszt. Maga amíg túlestem a tananyagon az volt kb. 5 hét. Utána 1 hónap volt mire kaptam vizsgaidőpontot, meglett elsőre.
Novembertől tudtam kezdeni az oktatómnál, akinél januárban sikeresen le is vizsgáztam. Meg még ugye az elsősegélyvizsga is ott volt.
Max 1-1 rész lehet meg 5 hét alatt....mármint vagy a KRESZ tanfolyam+vizsga vagy a gyakorlati. (pl. a gyakorlati nekem is lement 9 hét alatt, úgy hogy egyszer megbuktam)
Szerintem kissé sántít a történet.
Ha mind3 részt (elsősegély, KRESZ, vezetes)+ vizsgakat értenek alatta, akkor irreális
Nekem a KRESZ kb 2 hét volt ( online)+1-1,t het, mire kaptam vizsgaidopontot, de meglett 1-re, rá 1 hétre mehettem vezetni és kb 3 hét alatt vezettem le 18 órát (és jelenleg az oktatóm beteg 2 hete 😕)
De nagyobb autós suliknal a KRESZ után kb 1 hónappal tudsz majd menni vezetni...
Nekem annó azt mondta oktatóm (igaz akkoriban valóban vezetni tanítottak, ma mindannyian ki vagyunk akadva attól amot művelnek tanuló vezetők az utakon) hogy vezetni lassan KELL megtanulni. Itt fokozottan igaz hogy 1+1nem egyenlő kettővel, mert be kell épülnie az agyba a dolgoknak, rutinná kell válni, még akkor is friss jogsival értelmes ember óvatosan vezet.
Úgyhogy ha létezik is ilyen tanfolyam, és vezetni akarsz megtanulni akkor ne ilyet. Ha tudsz vezetni és jogsi kell akkor meg ez a te sulid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!