Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Logisztikus vagy töri-föci...

Logisztikus vagy töri-föci tanár legyek?

Figyelt kérdés
Tudom, totál más területen van a kettő, de nem tudok dönteni. Vannak akik azt mondják, hogy egy logisztikusnak felesleges a diploma, de a jövőben tanárnak lenni szerintem elég merész dolog. Tudnátok segíteni nekem? Elsősorban azoknak a véleménye érdekelne, akik ezeken a szakterületeken mozognak.

#tanár #jövő #történelem #diploma #logisztikus #föci tanár #töri-föci tanár
2019. ápr. 14. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha egy multihoz bekerülsz mondjuk logisztikai mérnökként simán kaphatod a dupláját mint egy 130-ezerrel kezdő tanár. Meg tanulsz mellé nyelveket és jók lesznek a lehetőségeid vele.
2019. ápr. 14. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tanulni töri-föci tanárnak, de ahhoz elhivatottság kell, mert bért nem nagyon adnak, és váltani sem könnyű egy ilyen végzettséggel, viszont cserébe a munkaidő igencsak baráti, és nincs munkaidőn kívüli munka.

Logisztikával lehet jól keresni, de legalább egy nyelven kell jól beszélni(angol vagy német), és legalább még egy nyelvet nem árt legalább megérteni. Az pedig, hogy logisztikusnak nem kell diploma, az tényleg igaz a logisztikában lévő legtöbb munkakörre,(nem mintha gépészeknél más lenne ez az arány). Raktáros, komissiózó, targonca-kentaur, fuvarszervező, speditőr, de még talán diszponens is lehet valaki diploma nélkül, viszont stratégiai beszerző, logisztikai tanácsadó, vagy csomagolás fejlesztő már semmiképpen sem lesz valakiből diploma nélkül, és vagy kismillió egyéb munka van a logisztikában, ahova diploma elvárt, a legtöbb ilyen egyébként az autóipari multiknál, és az ő be szállítóiknál van.

2019. ápr. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!