Érettségi gyorstalpalon hány év?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 20:01
1/4 anonim válasza:
Ismerősömnek 2 éves volt, de nem tudom hogy máshol mennyi.
3/4 anonim válasza:
Budapesten volt 1* egy olyan alkalom,ahol 1 év alatt lehetett elvégezni az érettségit,fizetni kellett,de nem tudom pontosan mennyit. Ennek érdeklődj utána. Vizsgákon meg segítettek nekik. Ez talán úgy 3 éve lehetett.
4/4 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha szerzel egy szakmát, rengeteg gyorstalpaló van különfélékre. Ügyelj arra, hogy mindenféleképpen okj-s legyen, különben szívsz. Persze lehet érettségizni is, arra is vannak komolyabb szakmák, de az rohadt nehéz. Én nem okj-sre mentem a Rail Cargohoz, és 3 hét alatt kell bevágnom 5 könyvet+mátrix, szumma számítás, egyébb finomságok a végén pedig tolatásvezető leszek...munkavezető, érted, azért nem semmi 3 hét alatt, de szívok is vele. De egy gyorstalpaló tanfolyam általában abból áll, hogy zuhansz, ZUhansz és ZUHANSZ és a vizsgánál vagy kinyílik az ejtőernyőd, vagy nem. Szóval át kell előtte gondolni, hidd el. Tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!