Fontos! Szakdolgozatnak inkább az elektronikus vagy a kinyomtatott, bekötött verzióját értékelik a bírálók?
Figyelt kérdés
A kinyomtatott verzió kicsit furcsán sikerült, így tartok tőle nehogy visszadobják, vagy sok pontot vonjanak le.. :/2019. ápr. 4. 14:08
1/6 Szecessziós Vájling válasza:
Ha a bírálónak a nyomtatott verziót viszed, akkor azt, ha az elektronikusat, akkor azt.
2/6 anonim válasza:
A barálók nem hülyék. Nem a külalakot nézik, hanem hogy mi van a fejedben.
Ha kiírtad a kérdésedet, nagy bajok vannak...
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos igenis rámennek a formai dolgokra is, nem csak a tartalmat értékelik. Azért írtam ki a kérdést, mert hallottam már olyat mástól, hogy a bírálóknak a pdf verziót küldik el, és azt bírálják el elsősorban. A nyomtatottat maximum védésen lapozgatják ÁT. De gondolom ez egyetemenként változik. Remélem nem lesz nagy gond! Köszönöm a válaszaitokat!
2019. ápr. 4. 17:49
4/6 anonim válasza:
Amúgy vidéki főiskolán el tudom képzelni, hogy gyenge a diák is, és gyenge a bíráló is. Te hova jársz?
5/6 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem
2019. ápr. 4. 19:38
6/6 anonim válasza:
Egyiket sem olvassák el alaposan. Az elektronikus azért kell, mert azon tudják végigfuttatni a plágiumkeresőt, a bekötött meg azért, hogy a védésen bele tudjon lapozni a bíráló, ne az előző vizsgázó szakdolgozatából tegyen fel kérdéseket (amire volt már példa, mivel nagytiszteletű adjunktus úr olyannyira készült a bírálatra, hogy azt sem tudta, kinek a szakdolgozatával van dolga)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!