Xyzzs20 kérdése:
Hogyan lehetek NÉBIH-es?
Figyelt kérdés
Szerintem élelmiszermérnöki mesterképzést és előtte alapképzést kell végezni.
Valaki aki jártas ebben vagy ott dolgozik légyszi írjon!!!
2019. ápr. 1. 18:42
1/4 anonim válasza:
Igen,ezeket kell elvégezni,ez így 5 és fél év összesen.De a NÉBIH-hez nem egyszerű így sem bekerülni,ha nézegeted az álláshirdetéseket,láthatod,hogy nagyon ritkán hirdetnek meg állást.Bár az is igaz,hogy ez ugye úgymond állami munkahely,tehát bértábla alapján fizetnek,egy multicégnél biztosan többet lehetne keresni.
2/4 anonim válasza:
Nagyon nehéz oda bekerülni. Szóval ha megcsinálod az alap+mester ne vedd biztosra, hogy ott fogsz dolgozni. Ha megnézed a nébih oldalát vagy csak keresel élelmiszermérnök állásokat, láthatod hogy nincs is oda felvétel. Ezeket vedd azért figyelembe.
3/4 anonim válasza:
kihalásos alapon negy a dolog. én 2 évig akartam oda bejutni megfelelelő végzettséggel, de létszámtopp volt, meg amúgy is megvan a létszám, bővíteni nem fognak
4/4 anonim válasza:
Egyik ismerősöm ott dolgozik, szintén elelmiszermnerok Msc-s. Nem ajánlja a szakot, meg a céget sem, inkább csak leépítések vannak. Viszont állítása szerint ha jól tudsz angolul, akkor kerulhetsz nornalis pozícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!