Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek NÉBIH-es?

Xyzzs20 kérdése:

Hogyan lehetek NÉBIH-es?

Figyelt kérdés

Szerintem élelmiszermérnöki mesterképzést és előtte alapképzést kell végezni.

Valaki aki jártas ebben vagy ott dolgozik légyszi írjon!!!

2019. ápr. 1. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ezeket kell elvégezni,ez így 5 és fél év összesen.De a NÉBIH-hez nem egyszerű így sem bekerülni,ha nézegeted az álláshirdetéseket,láthatod,hogy nagyon ritkán hirdetnek meg állást.Bár az is igaz,hogy ez ugye úgymond állami munkahely,tehát bértábla alapján fizetnek,egy multicégnél biztosan többet lehetne keresni.
2019. ápr. 3. 06:36
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon nehéz oda bekerülni. Szóval ha megcsinálod az alap+mester ne vedd biztosra, hogy ott fogsz dolgozni. Ha megnézed a nébih oldalát vagy csak keresel élelmiszermérnök állásokat, láthatod hogy nincs is oda felvétel. Ezeket vedd azért figyelembe.
2019. ápr. 5. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
kihalásos alapon negy a dolog. én 2 évig akartam oda bejutni megfelelelő végzettséggel, de létszámtopp volt, meg amúgy is megvan a létszám, bővíteni nem fognak
2019. jún. 21. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm ott dolgozik, szintén elelmiszermnerok Msc-s. Nem ajánlja a szakot, meg a céget sem, inkább csak leépítések vannak. Viszont állítása szerint ha jól tudsz angolul, akkor kerulhetsz nornalis pozícióba.
2019. aug. 11. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!