Nyári diákmunkához kell valami orvosi vizsgálat?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és most szeretnék kipróbálni a nyári munkát hogy egy kis pénzt szerezzek.
Ilyenkor minden munkához már kell valami orvosi vizsgálat vagy szűrés??
Mert én nagyon parazok az orvosoktól és egyszerűen rosszul vagyok már a gondolattól is.
Van olyan munka ahol nem kell?
2019. márc. 24. 21:21
1/3 anonim válasza:
Kell, igen. Egy üzemorvosi alkalmassági vizsgálat, hogy az adott munkakört el tudod-e látni. Ez gyakorlatilag egy vérnyomásmérés, pár kérdés, látásvizsgálat. Nem kell ettől félni. Ez minden munkánál van.
Ezen felül, ha pl árufeltöltő leszel, akkor kell ezen kívül még egy tüdőszűrés is, bőrgyógyászati vizsgálat.
2/3 anonim válasza:
Nem kell minden munkához! Én színházban dolgoztam, jegyszedőként,iskolaszövetkezeten keresztül,és nem volt szükség vizsgálatokra,az alkalmasságim már rég lejárt. Korábban egy élelmiszereket is feldolgozó gyárban dolgoztam,oda kellett. Általában az ilyen helyen kérik.
3/3 anonim válasza:
Mikor egyetem mellett megbízási szerződéssel dolgoztam, akkor nem kellett.
Mikor alkalmazottként, akkor kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!