Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szüleim azt akarják hogy az...

Szüleim azt akarják hogy az egri Eventusba menjek tovább tanulni, de én nem szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bármit mondtam nekik,azt mondták az nem normális ér...kaphatnék pár információt az Eventusról? (főképp rosszakat)

2019. márc. 23. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem kívánságműsor, oda mész, ahová küldenek!
2019. márc. 23. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Az én szüleim is másik suliba akartak küldeni. Leultem velük és elmomdtam, hogy nekem kell 4 even keresztül ott tanulni. Mire végzek már nagykorú legyek. Hadd legyen a saját döntésem hova megyek. Sokat vitàztunk, de elfogadtak végül.

Szerintem me nyugodj bele, ha máshova akarsz menni állj ki magadért. Van akit még az egyetemen is úgy iratnak be a szülők, hogy a gyerek nem akar odamenni..

2019. márc. 23. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk leírhatnál pár okot, hogy neked miért nem lenne jó, és faterodéknak meg miért igen az a suli! Valami okot és indokot írj!
2019. márc. 23. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Csak azt hallom hogy nem éri meg oda menni,nem egyszer láttam az iskolát,se a diákok,se az iskola nem tetszik,szüleim azért akarnak oda küldeni mert az igazgató nyílt napon mondott egy mondatot ami megtett nekik és ennyi

Meg nem egyszer leültem beszélni velük,mindig az lett a vége hogy nem érdekli őket mit szeretnék,az egy "jó iskola" és oda fogok menni,ha nem vesznek fel egy másik suliba (amit ugyan úgy csak rámerőltetnek,de még az is jobban tetszik,főleg az oktatás)

2019. ápr. 9. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Miért épp oda akarnak küldeni? Még ha a Szilágyiba vagy a Dobóba küldenének, de ide miért?

Mellette laktam, sok jót nem hallottam róla. Az Mth-nál nyilván jobb, de azért nem az az iskola, ahová a szülők nyomnák a gyereket.

2019. ápr. 10. 08:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia. Én oda jártam, most aktuálisan azzal akasztottak ki, hogy idén szintemelő érettségiztem magyarból, és már ki kéne kapnom a tanúsítványt, de nem adják ki direkt, szombaton vagyok bizonyítványosztásra beosztva az itt érettségiző osztályhoz, de csak nevileg mert mivel emelten érettségiztem, konkrétan máshol és más elnök előtt tettem a vizsgát. Szóval nyári munkán dolgozom és követtem egy nap szabit mert az egyik tanr azt mondta mehetek érte szerdán, ha már megjött mert a listán a nevem csak az én aláírásom miatt fontos, aztán egy másik tanár jön azzal hogy nem mert az ottani érettségi elnök aláírása kell (értitek akinél nem vizsgáztam, nevetséges) mondom jó, nagy nehezen megoldom hogy valamikor estére odaérjek, erre most azt mondták nem tudják ide adni, majd a jövőhéten menjek érte. Ebben az a szegénységi bizonyítvány hogy az egyetemi továbbtanuláshoz kell, és direkt késleltetik oda adni. Annyira aljasak, hogy arra szavak nincsennek, nincs szervezettség, egyáltalán nem is tudom hogy kellene jellemezni, de amit csinálnak, amennyire pénzéhesek az már dura. 2012 44 ezer volt a tandíj, én csak 2014-től járok oda, akkor már 60, idén már 100 ezer, de csak annak aki kolis mert aki bejárós annak 150 ezer, de ugye a kollégistának kell az ebédet fizetni kB 25 ezer, ami szinte ehetetlen és nem higiénikus, ha pedig valami miatt mégis nagy ritkán finom, akkor baromi kevés. Ha elromlik valami, mindegy nem a te hibádból, azért mert régi, te fizeted ki. Azontúl tényleg voltak csótányok, egy kislány hozta be, de nem függesztették fel (nem kirugás, csak addig nem jöhetett volna vissza amíg normális, higéniában nem lenne) nem függesztették, hát akkor mínusz 100 ezer forint. Szóval hónapokig irtokra költöttünk pénzt, úgy hogy amúgy az nem éppen egészséges nekünk..... Nagyon sok minden van, és elézést, de én most nagyon ki vagyok akadva :(
2019. jún. 18. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok, sajnálom és szinte el is felejtettem a kommentet, itt nagyon ideges voltam, talán azért fókuszáltam kissé félre :(

Akkor leírom a jókat is :)

Remek tanárokkal találkoztam. Többek közt ez vezetett a tanári pályára. Hála istennek sikerült a felvételi, és így vissza gondolva félreértelmeztem az akkori procedúrát. Szóval kiváló tanáraim voltak, főként humán és művészeti téren. A közösség maga is nagyon jó, mindenki meg tudja találni a maga kis társaságát. Befogadóak, nem néznek ki senkit. Úgy tudom most újították fel teljes körűen. Vannak nagyon jó pályázatok, kirándulási lehetőségek (sokszor külföldre) versenyek (tanulmányi - oktv, és művészeti - házi, megyei, országos) és emelt érettségi felkészítők is. Folyamatosan fejlődik, van többek közt TV stúdiója, iskola újságba, évkönyve. Mindenki kipróbálhatja magát a kamera előtt és mögött. Ilyet azóta csak az egyetemi stúdiókban láttam. Szóval persze, mint előttem írták vannak hibái, de én mindig is azt mondtam, minden iskolában van valami.

2020. aug. 9. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Még mindig Sajtos az igazgató?
2022. máj. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!