Tanulsz/tanultál vakon gépelni? (10 ujjas)
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 23:31
11/17 anonim válasza:
tanultam 2 évig középsuliba, de már előtte tudtam, a sok net miatt ... :) vakon csinálom, nagyon gyorsan, viszont 10 ujjal nem tudom...
12/17 anonim válasza:
nem tanultam. (viszont hat ujjal jól megy, vakon és nagyjából beszédtempóban. ha majd munkahely megköveteli, megtanulok. :D)
13/17 anonim válasza:
Tanultam 3 évig középsuliban, első évben írógépen, utána 2 évig számítógépen. 3. végén 3300-at írtam :D múltkor csináltam egy tesztet, már 5400-at írok. :D:|
14/17 anonim válasza:
Nem tanultam, de mar annyit potyogtem a gepbe, hogy eleg jol megy a gepeles, anelkul is, hogy neznem a billentyuzetet. de csak 7 ujjal, kisujjakat es jobb kez nagy ujjat nem hasznalom soha.
15/17 anonim válasza:
szerintem ti összetévesztitek a két fogalmat.. teljesen más az embernek magától megtanlnia az msn végett attól hogy nem néz oda az még nem 10 ujjas vakírás!!! minden ujjnak megvan a saját helyzete!! ne keverjétek a 2 fogalmat ..
16/17 anonim válasza:
Én nemlátó vagyok (beszélő számítógéppel írok.) Nálunk a suliban tanítják. Kicsit nehéz votl (nekem legalábbis) megtanulni, de ma már gyorsan írok tíz ujjal. Vivi, 19
17/17 anonim válasza:
Én itthon tanultam meg program segítségével, és a sok msn-ezés segített ezt 490 leütés/perces sebességre fejleszteni.
Csak az a baj, hogy sokat hibázok, amit ugyan, villámgyorsan kijavítok, de attól még vesztek pár másodpercet.
Az 500 leütést az istennek sem tudom elérni :D
Itt a teszt, egyébként:
Egy perc az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!