Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hiába tanulok, nem megy?

Hiába tanulok, nem megy?

Figyelt kérdés

Egyetenista vagyok,első éves. Hiába tanulok,gyakorlok,nem megy mégsem a zh-kon vagy vizsgákon. Van 1-2 tárgy amiből meg is buktam első félévben,a többi 2-3. Nem vagyok hülye, mert itthon megy,de ott egyszerűen blackout ahogy kiosztják a lapokat. Egyszerűen elfelejtem a dolgokat ahogy leülök megírni a vizsgát.

A többiek előtt is ciki, mert sokat tanulok és ők kb negyed ennyi tanulássa simán megírják jól.

Mit rontok el?:( Anyukám azt mondta,hogy azt látja rajtam,depis vagyok....

Nyomaszt az is ,hogy nem tudok kilépni egy barátság extrákkal kapcsolatból,ahol én vagyok a szerelmes fél, hogy egy konkrét baráti társaságom elment külföldre tanulni, hogy nem pont arra az egyetemre jutottam be,ahova akartam....

Szóval vannak bajok, vajon ez befolyásolja ezt az egészet?

20L

2019. márc. 4. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez mind befolyásolhatja az eredményeid, de ha otthon megy akkor nem valószínű. Inkább vizsgadrukkra gondolok. Azon csak te tudsz segíteni. Csak lazán menj be és úgy csináld mintha otthon lennél.
2019. márc. 4. 12:28
 2/4 anonim válasza:

Ahogy elmondod, te vagy önmagad akadálya, DE jól látod a dolgokat.

Lehet, nem pihensz eleget. Sokat tanulsz, talán a vizsga előtti éjjelt is félig vagy egészen végigtanulod, s akkor fáradtan kerülsz oda vizsgázni. Vizsga előtti napokon (nem elég egy nap) próbálj meg többet pihenni, esetleg sportolj is. A mozgás sok mindenre jó.

2019. márc. 4. 12:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,pont elkezdtem újra edzeni. Csak hát egy csődtömegnek érzem magam kb. Mások ilyen 20 pomtos zhkat írnak én meg 4-5 pomtot ha elérek:(
2019. márc. 4. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is pont ilyen kapcsolatban vagyok :(

A vizsgával kapcsolatban előző jól mondja. Próbálj minél lazábban hozzáállni hidd el elő fog jönni a tudás a ráfordított idő megtérül.Nem szabad rágörcsölnöd. Sok sikert kívánok .

2019. márc. 5. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!